Substantive support and medical questions

filters

Opinions: 208
4.98

You are the voice Vida Longa

Every opinion written, photo or video sent is proof that we have a positive impact on improving the quality of your life. Thank you!

Mój ulubieniec, to już 3 buteleczka ! Skóra po tym serum jest przepięknie wygładzona, dobrze nawilżona i widze efekt ujędrnienia. Stosuje razem z kremem Nighttime Recovery.

Supreme Collagen
5.00
2024-05-12 18:59:33
Małgosia

Jeżeli ktoś szuka: - Naturalnego - Bez aluminium - Delikatnego - Nie zostawiającego plam na ubraniach - Niwelującego brzydkie zapachy - Zmniejszającego potliwość - Dobrze pachnącego produktu pod pachy, to lepszego nie znajdziesz. Szukałem kilka lat produktu, który spełni moje wszystkie wymagania i ten produkt jest tak dobrze zbilansowany, że jestem nim cały czas zaskoczony jak skutecznie działa. Polecam!

Liposomal Roll On
5.00
2024-05-09 18:18:01
Mateusz

Ten żel do mycia to jest TOP! Świeży zapach, który daje ogromną świeżość i energię. Do tego przez długi czas uczucie nawilżonej skóry. Polecam! Zapach dedykowany prawdziwym mężczyznom, którzy lubią intensywny zapach i dbają o swój wygląd.

Harmony Bath For Him
5.00
2024-05-09 13:49:42
Mateusz

Rewelacy płyn do szyb, nigdy przedtem nie miałam tak efektywnego płynu do okien. Mycie okien jest teraz banalnie proste. Polecam

Window cleaner 500 ml
5.00
2024-05-07 19:52:10
Ewa

To moje ostatnie odkrycie :) Odebrałam ten produkt w prezencie z programu Vilo Wellcom.Tydzień temu otworzyłam pierwszy raz i jestem mile zaskoczona, jak wyjątkowo pachnie. Nie potrafię określić konkretnie jak, ale kojarzy mi się z elegackimi perfumami. Ma bardzo gęstą konsystencję, wystarczy naprawdę niewiele na jeden raz użycia. Skład świetny. Jedyne co mnie drażniło, to pompka więc zamieniłam na nakrętkę od szamponu, który też odebrałam w ramach prezentu powitalnego. Polecam :)

Harmony Bath For Her
5.00
2024-05-03 13:38:10
Danuta

jestem zakochany w smaku . Petardaaaaa 4ever

PROTEIN 750g Cookies
5.00
2024-04-24 18:59:47
Krzysiek

Produkt bardzo przyjemny . Mega wydajny

Window cleaner 500 ml
5.00
2024-04-24 18:58:41
Krzysztof

Zachwycił mnie skład produktu od formy witaminy C do poszczególnych ekstraktów, które same w sobie mają genialny wpływ na organizm. Cała rodzina stosuje suplementację codziennie.

Vitamin C+
5.00
2024-04-24 05:55:52
Zofia

Świetny żel, bardzo delikatny, doskonale oczyszcza skórę, jest bardzo wydajny i pozostawia uczucie świeżości po każdym użyciu. Niezastapiony w codziennej pielęgnacji twarzy.

Double power of cleansing
5.00
2024-04-23 19:47:44
Dorota

Smaczne i zdrowe. Mój syn uwielbia

Happy Gummies
5.00
2024-04-23 14:13:33
Karolina

Świetne połączenie. Skuteczne. Przetestowałam na przedszkolaku

Comprehensive support for children's health
5.00
2024-04-23 14:12:37
Karolina

Najlepsza mgiełka jaką miałam. Doskonałe odświeżenie podczas upałów.

Vitamin Boost
5.00
2024-04-23 14:10:56
Karolina

Bardzo fajny łagodny żel, bezpieczny dla skóry i ładnie domywa

Double power of cleansing
5.00
2024-04-23 14:09:39
Karolina

Zachwycił mnie skład produktu oraz że jest bardzo wydajny. Przy 6 osobowej rodzinie bardzo wydajny produkt. Polecam .

Vitamin C+
5.00
2024-04-23 09:13:09
Kasia

Stosuje Artroflex przy skoliozie oraz zwyrodnieniach. Ból już po 3 dniach był znacznie mniej dokuczliwy, a już po 7 dniach mogłam wrócić do normalnego funkcjonowania. Bardzo polecam dla każdego z bólem stawów.

Artroflex+
5.00
2024-04-23 09:10:50
Kasia

Bardzo smaczne białko. Gdy nie mam czasu na pełnowartościowy posiłek zastępuje go białkiem daje mi masę energii i nasycenie na dłuższy czas w ciągu dnia.

PROTEIN 750g Cookies
5.00
2024-04-23 09:07:12
Kasia

Wspiera mój organizm, jest niezastąpiony, czuję różnicę od kiedy go stosuję. Polecam wszystkim.

Colon Active
5.00
2024-04-23 08:17:24
Ewa

Już po kilku dawkach poczułam ulgę, chętnie będę wracać po ten produkt. Polecam

Artrepain+
5.00
2024-04-23 08:13:16
Ewa

Aloe + pomaga w utrzymaniu odporność organizmów w naszej rodzinie. Ma bardzo dużo zalet, chętnie sięgam po ten produkt i bardzo go sobie cenimy. Polecam wszystkim

OptiAloe
5.00
2024-04-23 08:09:58
Ewa

U mnie świetnie sprawdza się jako krem na noc. Po całym dniu niesamowicie koi skórę przy czym super pachnie. Często stosuję go także jako krem na dzień, ale nakładam wtedy nie co cieńszą warstwę.

AllDay Comfort
5.00
2024-04-22 23:50:59
Agnieszka

Select currency, language and delivery country

Language
Delivery country
Currency
Recomended products
Silky Clean
Silky Clean

Moisturizing face wash gel 150 ml

Opinions: 5.00
72.00 PLN
To shopping basket
Added
Intensive Revive Shampoo
Intensive Revive Shampoo

Shampoo against hair loss 300 ml

Opinions: 5.00
83.00 PLN
To shopping basket
Added